1a Milla escolar Ciutat d'Inca 2015

Einzelheiten des Wettkampfs

  • Datum: 07/05/2015
  • Laufen
  • Mallorca
  • Uhrzeit: 18:30
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Strecke:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Teilnahmezeugnis herunterladen

Weitere Wettkämpfe

Andere Wettkämpfe, die Sie interessieren könnten:

1a Milla escolar Ciutat d'Inca 2015

Einzelheiten des Wettkampfs

AQUESTA PROVA NO ESTA CRONOMETRADA AMB CHIP

 

BASES DE LA CURSA

1. El C.A. Es Raiguer-IMAF organitzen la 1ª Milla Escolar CIUTAT D’INCA, que tindrà lloc el proper dijous 7 de maig, a les 18.30 hores, al circuit urbà de l'Avinguda dels Reis Catòlics.

2. Els responsables tècnics de la prova seran els jutges nomenats per la Federació d’Atletisme de les Illes Balears i el C.A. Es Raiguer.

3. La cursa serà oberta a tots els atletes que desitgin participar-hi, sempre que pertanyin a la categoria especificada al quadre de curses. Cada atleta sols podrà prendre part en una sola cursa.

4. La inscripció, que és gratuïta, i la recollida de dorsals es duran a terme a la taula de l’organització instal·lada a l'Avinguda dels Reis Catòlics, a partir de les 17 hores.

5. Les curses podran ser suspeses en cas que per inclemències del temps ho determinin els responsables tècnics de la prova. El seu veredicte serà inapel·lable.

6. Les reclamacions hauran de ser presentades per escrit als responsables tècnics de la prova, i només seran acceptades fins a 15 minuts després de ser coneguda la classificació de la cursa.

7. Tot allò no previst en aquest reglament serà resolt pels responsables tècnics de la prova.

8. L’organització disposarà d’una ambulància, però no es farà responsable dels perjudicis morals o materials que puguin sofrir els participants i espectadors durant les curses. També contractarà una pòlissa d’accidents esportius i de responsabilitat civil. L’organització cobrirà solament allò que determini cada una de les pòlisses contractades.

9. El simple fet d'inscriure's en aquesta cursa implica la total acceptació d'allò preceptuat en aquest reglament.

 

Obsequi per a tots els participants donat per: Club Atletisme Es Raiguer de Mallorca

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net