V Brutatló Andratx 2016

Detall de la Competició

 • Data: 18/06/2016
 • Otros
 • Mallorca
 • Població: Andratx
 • Hora: 18:00
 • Inscrits:
 • Inici Insc.: 15/05/2016 10:00
 • Llímit: 17/06/2016 15:00
 • Organitza: Club Atletisme Andratx
 • Drets: (Taula de preus)
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Recorregut:
Xip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Descarregar diploma de participació

Ediciones Anteriores

Més Competicions

Altres competicions que pueden ser del teu interés:

V Brutatló Andratx 2016

Detall de la Competició

www.brutatloandratx.blogspot.com

V Brutatló Andratx 

18 de Juny de 2016

El Brutatló és una carrera d’obstacles de totes les naturaleses. És una carrera per equips, 4 persones per equip. Els participants hauran de conèixer i acceptar íntegrament aquest reglament.

El Brutatló és una carrera oberta a partir de 14 anys.

La distància de la prova serà de 6 km. aprox. Dues voltes al circuit.

La carrera tindrà la seva sortida i arribada en els limítrofs del Palau municipal d'esports d'Andratx el 18 de juny a les 18.00 hores per als equips amb dorsals de l'1 al 87 i a les 18.15 hores aproximadament per als equips amb dorsals del 88 al 175.

IMPORTANT, PLACES LIMITADES (175 equips)

El preu per equip és de 40 euros i un poc de menjar o material d'higiene per Càritas Andratx (anirem informant per Facebook de les necessitats més prioritàries). Aquest s’haurà de lliurar en el moment de recollir els dorsals. A partir del 10 de juny la inscripció pujarà a 50 euros per equip.

El termini d’inscripció serà des del 15 de maig de 2016 a les 10.00 AM, a la recepció del Palau municipal i per www.elitechip.net, fins al 17 de juny inclòs a les 15 hores.

IMPORTANT. En cap concepte se li lliurarà el dorsal a un menor d’edat sense l’autorització paterna o d’un tutor signada (aquest document estarà penjat a la pàgina de l'esdeveniment a www.elitechip.net).

Es podrà demanar documents identificatius, DNI o similar per motius de seguretat.

Tots els equips tenen l’obligació d’anar disfressats.

Es drets d'inscripció inclouen: la participació en la carrera, samarreta tècnica, avituallament, refrigeri , menjar postbrutatló i accés als diferents premis.

Part de la inscripció serà destinada a l’Associació Balear de l’esclerosi múltiple (ABDEM) i a Càritas Andratx.

Inscripcions físiques al Palau municipal d'esports d'Andratx només per equips locals.

Inscripcions per Internet (a partir del 15 d’abril a les 10.00 AM) a www.elitechip.net. Cada equip haurà d’emplenar correctament totes les seves dades personals, ja que aquests seran acarades per l’organització. Si hi hagués alguna incidència en aquesta inscripció, es podria no deixar participar a aquest equip.

NOVETAT!! Aquest any es reservaran 50 places per equips del municipi d'Andratx que hauran d'apuntar-se directament a la recepció del Palau d'esports d'Andratx des del dia 15 de maig fins al 31 de maig. A partir de l'1 de juny si hi ha places restants, aquestes es trauran de nou per www.elitechip.net

Obtindran premi:

 •  Els 10 equips amb millor disfressa
 •  La comparsa més nombrosa, per això es tindrà en compte els equips que s'inscriguin amb el mateix nom seguit d'un número a partir de l'1.
 •  La resta de premis es sortejaran entre tots els equips participants i els grups de voluntaris.

La recollida de dorsals es realitzarà la setmana abans de la carrera a partir de les 10.00 hores a la recepció del Palau municipal d’esports d'Andratx fins mitja hora abans de l’inici de la mateixa. Recordeu dur el material per CARITAS.

 Hi haurà servei de dutxes i àrea d’esbarjo infantil.

 La carrera es tancarà al cap de dues hores i mitja després del seu inici.

El preu per al menjar postbrutatló pels no participants serà de 3 €. Es podran comprar els tiquets a la recepció del Palau d’esports d’Andratx fins a final d’existències.

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2023, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net