Tramuntana Travessa TTCMM120 2023

Detall de la Competició

 • Data: 07/04/2023
 • Cursa per Muntanya
 • Mallorca
 • Població: Andratx
 • Hora: 22:00
 • Data Fí: 08/04/2023
 • Inscrits:
 • Inici Insc.: 25/11/2022 20:00
 • Llímit: 06/04/2023 23:59
 • Organitza: Travessa Tramuntana
 • Drets:
  182 €
  180 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Recorregut:
Xip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Descarregar diploma de participació

Federación

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federació Balear de Muntanyisme i Escalada 2024

Los atletas que participen en esta competición y no dispongan de licencia federativa FBM o FEDME de ámbito nacional o internacional para el año 2024, tendrán que abonar un recargo de 10.00 € en concepto de licencia por un día o seguro de accidentes.

Més Competicions

Altres competicions que pueden ser del teu interés:

Tramuntana Travessa TTCMM120 2023

Detall de la Competició

La TTCMM és un esdeveniment on se proposen dues proves en plena naturalesa, utilitzant camins existents amb caràcter d'auto suficiència fent servir gran part del GR-221. Cada prova es farà amb una sola etapa, a ritme lliure, en un temps limitat.

Tramuntana Travessa 2023 - 120km

7 i 8 d’abril 2023

Inscripcions nomes per la TTCMM-120km, per inscripcions a la TTCMM-65km~ pitjar aquí

 

Població: S’Arracó

Hora: 22:00

Data fí: 08/04/2023

Inici inscripcions: 25/11/2022

Límit inscripcions: 6/04/2023

Organitza: Tramuntana Travessa

Drets: Taula de preus

TTCMM 120Kms               

Primers 50

del 51 al 100

fins a 150

Individual 

120

150

180

Equips (4 participants)            

220

255

280

 

Introducció 

La inscripció i participació a qualssevol de les distàncies de la Tramuntana Travessa Cursa per Muntanya a Mallorca (TTCMM 120km i TTCMM 65km) comporta l’acceptació, sense reserva del present reglament i  en el moment de la prova allò que determini el comitè de seguretat. La TTCMM està promoguda pel club de muntanya Mallorca  a Dalt de Tot i organitzat, conjuntament pels clubs de muntanya, Club d’Atletisme d’Andratx, Ermassets Club de Muntanya d’Esporles, Es Pedal, Sa Milana - Alaró,  Secció de Muntanya de Pollença.

            Tot allò no establert, específicament en aquest reglament, serà regulat pel reglament de curses per muntanya de la Federació Balear de Muntanya i Escalada

            Una setmana abans de la prova, es realitzarà un “breafing” (a concretar el lloc), amb  totes les indicacions finals, detalls del recorregut, situació dels avituallaments, instruccions per a acompanyants, etc…i  els horaris de temps de pas corresponents a les dues proves. No obstant   això,   part   d’aquesta informació  estarà disponible a la nostra plana web. www.tramuntanatravessa.es        

            Aquestes proves són obertes a qualsevol persona, home o dona, exclusivament majors de 23 anys per als participants de la TTCMM120,  i 21 anys per a la TTCMM65, tal com estableixen les directrius de la FEDME de salut i control de càrrega.

            L’organització es reserva el dret d’excloure de la TTCMM, inclòs abans del començament d’aquesta a aquells participants que amb la seva conducta puguin  provocar alteracions en la gestió i/o bon desenvolupament de la mateixa, així mateix també es podrà realitzar excepcionalment admissions que no compleixin alguns dels requisits anteriors. En els casos d’exclusió que hagin abonat el preu de la inscripció, aquesta els serà reemborsada per part de l’organització.

La TTCMM és un esdeveniment on se proposen dues proves en plena naturalesa, utilitzant camins existents amb caràcter d'auto suficiència fent servir gran part del GR-221. Cada prova es farà amb una sola etapa, a ritme lliure, en un temps limitat. El recorregut estarà  senyalitzat amb cinta abalisadora i senyalització específica en els punts necessaris. L'orientació és important i forma part de la competició.

 •       TTCMM120 120km D+4555 metres. Amb sortida des de S’Arracò a les 22 horas del dia 7 d’abril i arribada a Pollença amb un temps per realitzar-la de 26 hores.
 •       TTCMM65. 65km D+2205 metres. Amb sortida de Bunyola i arribada a Pollença., Tindrà una única sortida dia 8 d’abril de 2023 a les 08 hores amb un temps màxim de 14 hores per acabar-la.
 • Les inscripcions es podran realitzar fins el dia 6/04/2023 de Abril, o fins que s’esgotin les places. Les places oferides per l’organització son:
 •       (TTCMM65)   300 places
 •       (TTCMM120)  150 places

 

La participaciò es podrá realitzar de forma individual o en la nova modalitat de relleus.

 • En la modalitat de relleus es contemplen 3 categories: parelles masculines, parelles femenines i parelles mixtes.
 • TTCMM 65 - equips de 3 participants
 • TTCMM 120 . equips de 4 participants
 • Cada participant del equip farà un dels trams establerts per l'organització.

            Serà imprescindible estar federat, en qualsevol comunitat autònoma espanyola, a la modalitat de curses per muntanya o bé pagar una assegurança puntual per a la realització de la prova. Els participants estrangers, hauran de disposar d’una assegurança que doni cobertura aquest tipus d’activitat.

La inscripció a qualssevol de les proves implica l’acceptació d’aquest reglament i amb el reglament de curses per muntanya de la Federació Balear de Muntanya i Escalada. NO serà requisit per la inscripció el certificat mèdic , però si una excepció de responsabilitat a l’organització. En aquest sentit, els participants també declaren que estan preparats física i psicològicament per realitzar una prova d'aquestes característiques adequades a la seva edat i característiques físiques.

Observacions Inscripció

 

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net