8 km Sant Ferran - La Savina 2023

Detall de la Competició

 • Data: 13/05/2023
 • Running
 • Formentera
 • Població: Sant Ferran
 • Hora: 18:00
 • Inscrits:
 • Inici Insc.: 08/02/2023 18:00
 • Llímit: 12/02/2023 23:59
 • Organitza: Unisport Consulting
 • Drets:
  21 €
  18 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Recorregut:
Xip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Descarregar diploma de participació

Més Competicions

Altres competicions que pueden ser del teu interés:

8 km Sant Ferran - La Savina 2023

Detall de la Competició

8 Km Sant Ferran- La Savina

 

INFORMACIÓ GENERAL

Preu de la inscripció: 18 € per persona.

Edat mínima: 16 anys complits el dia de la competició. En cas de ser menor de 18 anys, s'haurà d'aportar l'autorització paterna que exigeix l'organització per a tal efecte. El document es pot descarregar de la pàgina web.

Atleta Local: Si tens la teva residencia habitual a Formentera y vols participar en la categoria d'Atleta Local, envia un correu electrònic indicant les teves dades personals a info@unisportconsulting.com

Devolució d’inscripcions: Degut al nou mètode d'inscripció, les places adjudicades al sorteig i confirmades es consideren definitives, per tal cosa no s'admetran baixes per cap motiu, per això durant el procés d’inscripció s’ofereix una assegurança que cobreix les despeses ocasionades. La no contractació de l’assegurança significa no tenir dret a baixa ni a la reclamació de l’import de la inscripció.

No s’accepten cessions de dorsal, canvis de nom del participant i canvis de distància.

Si per qualsevol causa aliena a la voluntat de l'Organització: pandèmies sanitàries, accions terroristes, circumstàncies climàtiques, accidents o talls de trams de circuits, denegació d'autorització governativa per qualsevol causa o pretext, etc., la prova no es pogués realitzar en la data programada, a petició del participant, l'Organització farà la devolució del 75% de l'import de la quota d’inscripció. El 25% restant, quedarà en poder de l'organització per sufragar les despeses de gestió de cada participant, com comissions bancàries, assegurances , confecció de dorsal o altres despeses realitzats amb motiu de la inscripció.

En el cas d’ajornament, el participant també podrà optar per deixar en dipòsit el total de l’import de la seva inscripció i mantenir-la oberta per la nova data.

Control carrera: Es realitzarà mitjançant un xip.

Els participants que disposin de xip groc podran utilitzar-lo, introduint el codi al formulari d'inscripció.

Els que no disposin de xip en propietat, hauran d’adquirir-ne un d’un sol ús, en el procés de la inscripció i que se'ls lliurarà aferrat al dorsal. Preu del xip d’un sol ús: 3 €.

Trasllats dels participants: L'organització posa a disposició dels participants un servei gratuït de trasllats a la línia de sortida des de diferents punts de l'illa.

En el moment de fer la inscripció es podrà triar el punt des de on volen agafar el bus. Un cop triat el punt de trasllat al formulari o haver indicat que no es necessita aquest servei, podràs fer modificacions en el moment de recollir el dorsal a Formentera. No s'admetran canvis ni per telèfon ni per correu electrònic.

Punts de recollida dels participants i horaris:

 • La Savina (pàrquing de l'Estació Marítima), a les 16:45 h.
 • Sant Francesc Xavier (Pàrquing de Sa Sanieta – Sup. Eroski) a les 17:00 hores
 • Es Pujols (c/Barcelona, devora de la rodona direcció Sant Ferran), a les 16:45 hores.
 • El Pilar de la Mola (Pàrquing), a les 16:30 hores.
 • Creuer Mariland (pujada a la Mola), a les 16:45 hores.
 • Es Caló (pàrquing des mollet), a les 17:00 hores.

Talles Camiseta: Un cop triada la talla de la camiseta en el formulari d'inscripció, no es podran fer canvis. Hem posat un pdf amb les mides de cada talla per ajudar-te  a triar-la.

 

Per més informació de la prova www.marato-formentera.com

 

 

Observacions Inscripció

FERRI EIVISSA – FORMENTERA – EIVISSA

Trasmapi és Patrocinador Oficial de la prova i ofereix el 50% de descompte sobre la tarifa vigent en la reserva de Fast Ferry Eivissa - Formentera - Eivissa per els participants, acompanyants i 50% en trasllat de vehicles. Les bicicletes i motos fins a 125 cc és gratuït.

També t'ofereix, gratuïtament, el trasllat amb autobús urbà des de l'Aeroport a l'Estació Marítima i retorn amb el teu check online. Recordeu afegir aquest servei al pas nº 2 del procés de compra i imprimir els bitllets rebuts en el correu electrònic de confirmació per poder accedir al bus.

Per obtenir el descompte introdueix el codi 2023MEDIA a la casella 'Codi Promocional' del web de la naviliera Trasmapi (www.trasmapi.com).

Et recomanem que facis la teva reserva online i que 15 dies abans del viatge facis el check in online, així no hauràs de fer cua a les taquilles. També et recomanem que, si és possible, triïs l'hora d'embarcament ja que els passatgers amb reserva d'embarcament tenen preferència sobre els passatgers que tenen la seva reserva "open".

No dubtis en posar-te en contacte amb Trasmapi si tens algun petició especial al 971 31 44 33 o ventas@trasmapi.com.

 

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net