Cursa XXV Aniversari Hospital de Manacor 2022

Detall de la Competició

 • Data: 28/05/2022
 • Running
 • Mallorca
 • Població: Manacor
 • Hora: 10:00
 • Inscrits:
 • Llímit: 27/05/2022 20:00
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Recorregut:
Xip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Descarregar diploma de participació

Federación

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears

Ediciones Anteriores

Més Competicions

Altres competicions que pueden ser del teu interés:
29/06/2024
22/06/2024 | Mallorca

Cursa XXV Aniversari Hospital de Manacor 2022

Detall de la Competició

CURSA XXV ANIVERSARI HOSPITAL DE MANACOR

28 DE MAIG de 2022

 

Reglaments de la prova

 

S'organitza una Cursa Popular i una Marxa “Nordic Walking”, amb sortida i arribada a l'Hospital, dintre dels actes de celebració del XXV Aniversari de l'Hospital de Manacor

Data: 28/05/2022.

Hora:

 • 10:00 per a la cursa popular,
 • 10:15 per la marxa “Nordic Walking”.

Distància i circuit: 5 km, circuit amb recorregut mixt urbà i Via Verda Manacor-Artà.

Categories:

 • Cursa
  • Femení i Masculí fins 39 anys,
  • Femení i Masculí a partir de 40 anys.
 • Marxa Nordic Walking, Femení i Masculí.

Edat mínima: L'edat mínima per participar en la cursa és de 18 anys complerts el mateix dia de la prova.

Cronometratge: a càrrec de ELITECHIP, amb el sistema ChampionChip. Els participants que lloguin el xip l'han de tornar al final de la cursa*. Si es disposa de xip groc, es podrà utilitzar introduint el codi al formulari d’inscripció.

*Els participants que no tinguin xip en propietat poden llogar un xip blanc en el moment de fer la inscripció, que els serà entregat al retirar el dorsal. El xip ha de ser retornat a la finalització de la prova.

La prova està autoritzada per la Federació Balear d’Atletisme.

Seguretat: la prova comptarà amb la col·laboració de serveis d'ordre públic  i de voluntaris per vetllar per la seguretat. És obligatori respectar les seves indicacions. Hi haurà servei d'ambulància, i els participants tindran cobertura d’assegurança de responsabilitat civil i assegurança  d’accidents per possibles lesions com a conseqüència directa dels transcurs de la cursa. No serà responsabilitat de l’organització les incidències provocades per malalties o patologies prèvies, comportament imprudent o negligència.

Premis: pels tres primers classificats de cada categoria de la Cursa (F i M fins a 39, F i M majors de 39); tres primers classificats F i M de Nordic Walking). En acabar la cursa hi haurà un refrigeri pels competidors, si no existeix contraindicació en relació a les mesures per La COVID-19 vigents al moment de la celebració de la prova.

Inscripció: fins al 27 de maig a les 12:00, a través de la plataforma http://www.elitechip.net/. El mateix dia de la prova a la sortida, fins 30 minuts abans.

El fet de realitzar la inscripció de la prova implica la total acceptació de la present normativa. L’organització de la prova no es fa responsable de les situacions o actuacions que puguin sortir fora de la seva competència.

La cursa podrà ser suspesa per inclemències del temps o si així ho determinen els responsables tècnics. inclou refrigeri al final de la Cursa i Marxa, i segur d'accident / responsabilitat civil.

Preus: La inscripció és gratuïta, excepte el lloguer de xip pel cronometratge, que és voluntari (2 euros).

Recollida de dorsals: el mateix dia de la Cursa, fins 30 minuts abans de l'inici. Al retirar el dorsal es farà entrega d’una camiseta tècnica a tots els participants. El dorsal haurà de ser visible durant tota la prova.

Normes amb motiu de la COVID-19: s’han de complir les normatives i protocols oficials vigents en front la crisi sanitària per la COVID-19.

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net