News

Fullana i Campos guanyen la III Rafa Nadal Sports Centre Urban Race

Més de 600 corredors han participat en una de les dues curses

26/12/2018

Més de 600 corredors han participat en una de les dues curses de la III Rafa Nadal Sports Centre Urban Race, enguany en solidaritat amb els afectats del llevant de Mallorca per la torrentada de l’octubre. Els petits també han estat protagonistes d’una jornada festiva acompanyada de sol.


Tres dies després de guanyar s’È, Marga Fullana s’ha enduit la cursa d’11 quilòmetres amb un temps de 38 minuts i 20 segons, en la categoria masculina el més ràpid ha estat Miguel Manuel Campos que ha aturat el cronòmetre en els 33 minuts 53 segons. En segona posició han arribat Marga Umbert i Miquel Angel Capó i el tercer calaix del podi ha estat per Margalida Fullana i Guillem Tomeu Riera. Pots consultar la resta de resultats aquí. 

En la cursa dels 6 quilòmetres Aziz Boutil, Guillem Ginard, Antonio Roca han estat els més ràpids en masculí i en femení Stephi Flores, Nuria Tauler Lorenzo i Catalina Albons. Pots consultar la resta de resultats de la cursa curta aquí.


Avui també més d’un centenar de nedadors han participat de la ja tradicional IX Copa Nadal PORT DE PALMA - EL CORTE INGLÉS 2018. Consulta els resultats per categories aquí. 

Publicidad
© Elitechip, 2008-2023, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net