Notícies

Cap de setmana de muntanya i més esport

22/02/2019

La cursa VI Trail Valle de Almanzora és un dels plats forts d'aquest cap de setmana. Les tres modalitats de curses són la de 21, 28 o 55 quilòmetres, la sortida i meta és el poble d'Olula del Río (Almeria). La carrera serà el diumenge 24. La muntanya també és protagonista a Mallorca, en concret a Lluc on hi ha la sisena edició de la Lluc - Trail - VII CxM Escorca. La sortida serà el diumenge a les 11 h a la plaça del monestir de Lluc i també serà el lloc d'arribada. En total són 12 quilòmetres de carrera.

El dissabte 23 torna la tercera edició de la Fitness Experience, un esdeveniment organitzat per l'Ajuntament des Mercadal i l'empresa Biosport Menorca. Es tracta d'una jornada esportiva diferent amb diferents activitats que tindran un cost de 10 euros per activitat, packs de 2 activitats a 15 € i packs de 3 activitats a 20 €. Podeu participar de les activitats d'SpinningBody JumpBody Pump, Grit i Zumba.

Més activitats, el dissabte també hi ha la II Cursa de Son Espases. El pàrquing de l'hospital és el punt d'arribada i sortida de les dues curses: una prova popular de 4 quilòmetres i l'absoluta de 8 quilòmetres.

Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net