News

Roca i Serra encapçalen la la Lliga Internet Elitechip

11/03/2019

Antònia Roca (+Qtrail) amb 797,5 punts i Francesc Xavier Serra (Diana Athletic Club) amb 1061,4 punts són els líders en la darrera actualització de la IV LLiga Internet Elitechip.

La mitja Marató de Palma revolucionarà la lliga

La XXVII Caixabank Mitja Marató Ciutat de Palma de ben segur que determinarà moviments a tota la taula, ja que puntua triple a la Lliga. A la part més alta, només un centenar de punts separen el primer dels homes amb el segon.

En la competició femenina la diferència a la part alta és més significativa però també dependrà directament dels resultats del cap de setmana que ve.

Participa de la Lliga

Si encara no formau part  de la Lliga vos hi podeu inscriure AQUÍ com si fos una cursa. La Lliga està oberta a tothom que entri habitualment a www.elitechip.net,  tingui e-mail i tingui chip groc en propietat.

Puntuaran totes les proves detallades al calendari de la Lliga. El calendari serà per anys naturals, o sigui començarà a la primera cursa de l’any i acabarà amb les Sant Silvestres de les curses que figurin en el calendari de Elitechip.net, en aquest calendari estarà especificat el tipus de cursa, puntuació per recorreguts.Els lliuraments de premis s’efectuaran a un lloc a determinar, i dins el mes de gener, on es repartiran els trofeus als guanyadors.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2023, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net