News

Milers de corredors participen aquest diumenge a La CaixaBank Mitja Marató Ciutat de Palma, la 10 km Caixabank Port de Palma i la Cursa popular Ciutat de Palma El Corte Inglés

Palma es converteix en la capital de l'esport el 17 de març amb curses per tots els públics i nivells - Enguany s'espera superar els 6.500 inscrits

15/03/2019

Milers de corredors prendran aquest diumenge 17 de març el passeig marítim de Palma per participar en la CaixaBank Mitja Marató Ciutat de Palma, la 10 km CaixaBank Port de Palma, i la Cursa popular Ciutat de Palma El Corte Inglés, de 4 km. L'esdeveniment, organitzat pel Club Marathon Mallorca amb el suport d'Elitechip.net, reuneix cada any els corredors més en forma i aficionats en una de les curses més importants al calendari autonòmic.

Més de 6.500 corredors

En total s'espera superar la xifra dels 6.500 participants en tres curses. La XXVII CaixaBank Mitja Marató Ciutat de Palma és la prova reina i la que celebra més anys de vida. Juntament amb els participants de la VIII CaixaBank 10 km Port de Palma sortiran a les 11 h del Camí de S'Escollera, punt on també hi haurà la meta. Una hora abans prendran la sortida els participants de la XVIII Cursa Ciutat de Palma - El Corte Inglés.

El recorregut de les curses és d'un extrem a l'altre del passeig marítim, sempre paral·lel a la mar i a la primera línia de la ciutat: les murades, la Seu, el parc de la Mar, la Llonja, es Baluard o el port, són alguns dels escenaris privilegiats per on els corredors passaran. El passeig marítim de Palma és un dels punts més visitats per molts turistes, a més, és un espai on gairebé a tota hora, sigui el dia que sigui, hi trobem persones entrenant o passejant, convertint-se en un dels punts neuràlgics pels corredors de la ciutat.

Entrega de dorsals al Corte Inglés

Els dorsals de les proves s'entregaran al centre comercial de El Corte Inglés de l'Avinguda Alexandre Rosselló, a la vuitena planta. No està permesa l'entrega de dorsals el mateix dia de la cursa per l'elevat nombre de participants.

Els organitzadors volen agrair el suport de CaixaBank, El Corte Inglés, Ajuntament de Palma, Ports de Balears, Consell Regulador Sobrassada de Mallorca, Baleària, PSA Peugeot Palma, Coca-cola – Powerade, Damm, IB3 i Ramis Transporte i Distribució, entre altres col·laboradors que fan possible que aquesta prova esportiva sigui tot un èxit.

Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net