News

Vine a fer quilòmetres de solidaritat!

La Fundació Rafa Nadal organitza la III Cursa Solidària Millor Junts a Palma

20/03/2019

La Fundació Rafa Nadal organitza la tercera edició de la Cursa Solidària Millor Junts. Una carrera per finançar els projectes de l'entitat en la seva tasca per ajudar als menors del Centre Fundació Rafa Nadal de Palma a través d'un berenar diari.

La cursa serà aquest diumenge 6 d'abril. Les sortides de les diferents carreras seran a partir de les 10h al Palau de Congressos de Palma i la meta al Centre de la Fundació (C/Brotad, nº 33 de Palma). Tothom està convidat a participar, des dels infants a partir dels 6 anys fins als adults. Les distàncies varien segons la categoria: 750 metres a la categoria Infantil, 3 quilòmetres a la Juvenil i 7 quilòmetres la Sénior. També hi ha l'opció de fer Marxa Nòrdica, el recorregut serà de 3 quilòmetres.

A més, com novetat, en aquesta edició es premiarà la participació com a grup dels Centres Educatius amb major nombre de membres inscrits (a partir de 10 persones).

INSCRIPCIONS

La feina de la Fundació

Al Centre Fundació Rafa Nadal s'atén, mitjançant el programa Educació i Esport, a nins, nines i joves que viuen als barris desfavorits de Nou Llevant i La Soledat de Palma. Des deL 2014 se les ofereix un programa socioeducatiu complementari a super formació escolar que preveu tres àmbits treball imprescindibles per a un correcte desenvolupament personal i social dels beneficiaris i les seves famílies: àmbit socioeducatiu, àmbit esportiu i psicoterapèutic.

Publicidad
© Elitechip, 2008-2023, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net