News

Cap de setmana de curses, marxa i ciclisme arreu de les Balears

22/03/2019

Cap de setmana de curses, marxes i rutes ciclistes, també amb accent solidari. Un dels plats forts és la XII CxM Sa Talaia a Eivissa, 20 quilòmetres de cursa per muntanya on a més es disputarà el Campionat de Balears per Seleccions de Clubs. La sortida serà el diumenge a les 11h al camp de futbol de Sant Josep de sa Talaia, punt també de meta. Una hora abans sortirà la caminada de 12 quilòmetres.

A Palma, també el diumenge, hi haurà la IV Marxa per la Igualtat - Nordic Walking Ciutat de Palma, un esdeveniment emmarcat dins les activitats del dia de la Dona, el 8 de març. La sortida serà a les 11h la Plaça de Cort fins a la Platja de Palma/Palma aquarium, un total d'11 quilòmetres, tot i que el recorregut proposat es presenta amb tres nivells de distància perquè cadascú s'hi posi la seva fita.

També amb un vessant solidari, la VII Cursa Solidària La Salle-Proideba a Menorca. La sortida serà al Col·legi de la Salle a Maó el diumenge a les 10h. L'objectiu final és l'ajuda al Tercer i Quart Món, la distància de la prova és de 7,6 quilòmetres.

El dissabte el protagonisme serà pel ciclisme. Podeu participar en la Brevets MUC - Brevet 200 Serra de Tramuntana, amb sortida a l'Hotel Amic Horizonte i creuaran la serralada mallorquina. També hi ha la Marxa de Llevant, són 105 quilòmetres amb sortida a Son Servera i arribada a Cala Bona.


Publicidad
© Elitechip, 2008-2023, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net