News

En marxa el Ultraman Mallorca 515 by Bernat Xamena

Un repta superlatiu amb un rerefons solidari a favor de Mallorca Sense Fam

10/05/2021

En marxa el Ultraman Mallorca 515 by Bernat Xamena

Un repta superlatiu amb un rerefons solidari a favor de Mallorca Sense Fam

 

Aquest matí ha tingut lloc a l’Ajuntament de Porreres la presentació del repte solidari Ultraman Mallorca Non Stop que realitzarà el músic i triatleta amateur Bernat Xamena els propers dies 15 i 16 de maig a benefici de l’entitat “Mallorca Sense Fam”.

Es tracta d’una prova especialment dura i exigent que consisteix en fer un triatló d’ultra distància, prova esportiva que es coneix com a ULTRAMAN. Aquest té un recorregut de 515 km i està dividit en tres segments: 10km de nedar, 420 de bicicleta i, per acabar, una doble marató, 85 de carrera a peu. Normalment aquestes proves d’ultra distància es realitzen durant tres dies, però en aquest cas, en Bernat ho farà en una sola etapa que començarà dissabte dia 15 de maig a les 7h del matí i està previst que acabi aproximadament 30 hores més tard, davers les 13h del diumenge, dia 16 de maig.

En Bernat, impulsat per les ganes d’ajudar a les persones que més ho necessiten i molt sensibilitzat per la complicada situació derivada de la crisi per la Covid-19 i les conseqüències econòmiques i socials que afecten a les nostres illes, ens presenta aquest repte personal de caire solidari amb l’objectiu de recaptar aliments i doblers a benefici de l’entitat “Mallorca Sense Fam”.

S’ha creat una fitxa on-line (www.elitechip.net) on es poden fer les aportacions solidàries a partir de 3 euros. També es poden adquirir camisetes commemoratives on-line per un preu 7,00€. A més, es poden fer aportacions d’aliments a tots els supermercats Hipercentro de Mallorca i, donat que el recorregut passarà per uns 40 municipis, s’aniran recollint aliments que la gent d’aquests pobles aportin com a col·laboració.

El repte compta amb el patrocini del Consell Insular de Mallorca i dels Ajuntaments de Campos, Felanitx i Porreres. També compta amb el suport dels Supermercats Hipercentro, a més d’altres empreses i entitats que col·laboren en aquest projecte.

Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net