News

El repte d’expandir el gust de Menorca

Elitechip i la denominació d’origen Queso Mahón-Menorca firmen un conveni mitjançant els quals estaran presents a diferents esdeveniments esportius promocionant un dels sabors més coneguts de l’illa

03/09/2021


Elitechip i la denominació d’origen Queso Mahón-Menorca firmen un conveni mitjançant els quals estaran presents a diferents esdeveniments esportius promocionant un dels sabors més coneguts de l’illa

A partir d’ara, xerrar d’Elitechip serà xerrar de Queso Mahón-Menorca. I a l’inversa, també. Les dues entitats han signat un conveni de col·laboració i de promoció mitjançant el qual l’empresa de cronometratge i organització d’esdeveniments esportius es compromet a donar visibilitat i presència a la reconeguda marca de formatge, no només a les proves esportives de l’illa, sinó també a algunes de Mallorca i Formentera.

 

El gerent d’Elitechip, Guiem Bosch, i el president, Bosco Triay, conjuntament amb la gerent del Consell Regulador de Queso Mahón-Menorca, Piedad López, han presentat i signat aquest acord amb el que es simbolitza la col·laboració de les dues entitats, no només en la promoció del producte, sinó també en l’objectiu de treballar per aconseguir esdeveniments encara més sostenibles i que disminueixin l’impacte en el medi ambient. Així mateix, per complementar les accions promocionals del producte, s’ha creat un formatge inflable gegant, una sèrie d’elements de publicitat estàtica i de banderoles que estaran presents a les curses i que donaran més visibilitat a la marca.

Així, el Consell Regulador de Queso Mahón-Menorca estarà present a la OTSO Trail Menorca Camí de Cavalls, la lliga de curses Illa dels Trails, a l’Artiem Half Menorca, a la Mitja Marató Ciutat de Palma, la Palma Skyline, la cursa Feim Kilòmetres i a la Trail de Formentera.

Des d’Elitechip, Guiem Bosch valora molt positivament “la possibilitat que s’obra amb aquest acord ja que la intenció és que les dues marques caminin de la mà per Balears el que hi resta d’any, tinguent presència important a diferents actes i esdeveniments en un marc promocional tan positiu i participatius com són els esdeveniments esportius”.

Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net