News

La Trail del Nord debuta superant els 700 inscrits per a tancar la lliga Illa dels Trails

L'última carrera tindrà lloc aquest diumenge amb tres distàncies que acabaran totes en el Poliesportiu Municipal de Fornells

11/11/2021

La primera edició de la lliga Illa dels Trails arriba aquest diumenge a la seva fi amb la disputa de la Trail del Nord, una carrera que s'estrena a Menorca i que ha despertat l'interès de més de 700 participants que prendran part en alguna de les tres distàncies que acabaran en el Poliesportiu Municipal de Fornells. Serà l'epíleg a la primera Illa dels Trails que organitzen Elitechip i Biosport Menorca, amb el patrocini de la Fundació Foment del Turisme de Menorca i la Agència d’Estratègia Turística dels Illes Balears.


L'esdeveniment s'ha presentat aquest dijous en el mateix poliesportiu en un acte que ha comptat amb la gerent de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, Elena Costa, el regidor d'Esports de l'Ajuntament des Mercadal, Javier Periáñez, i el gerent d’Elitechip, Guiem Bosch.


La carrera arrencarà oficialment el dissabte, en el mateix escenari, on es lliuraran els dorsals des de les 16 a les 20 hores, mentre que ja el diumenge començaran les carreres. La més matinera serà la de 48 quilòmetres que sortirà des de Cala Morell a les 8 del matí, mentre que la de 26 quilòmetres ho farà des del pàrquing de Cala Pilar a les 10 hores i a les 11 hores arrencarà la de 14 quilòmetres en Binimetl•là.


Les tres acabaran a Fornells, al poliesportiu, on s'instal·laran tots els serveis i l'avituallament. Allà mateix es farà el lliurament de trofeus de la trail, a partir de les 14.00 hores, mentre que després es farà el lliurament de trofeus de la lliga Illa dels Trails. Aquesta competició, que haurà comptat amb cinc carreres repartides en el 2021, ha tingut més 3.100 participants, dels quals més d'un 40 per cent corresponen a fora de Menorca. Cal destacar que dos de les cinc proves, a l'inici de l'any, van tenir una participació limitada per les restriccions de la COVID.

A més, el guanyador i la guanyadora de la categoria GOLD de la lliga Illa dels Trails seran nomenats durant un any ambaixadors de les marques Sport HG i Aml Sport, dues dels patrocinadors principals del circuit.

Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net