News

Palma es prepara per a la CaixaBank Mitja Marató

La cursa internacional, que comptarà amb més de 1.800 participants, canvia el seu tradicional punt de sortida i d’arribada i ofereix una cursa més inclusiva.

19/11/2021
Palma viurà el proper 5 de desembre una nova edició de la CaixaBank Mitja Marató Ciutat de Palma, la nombre 28, que omplirà els carrers de la capital balear de corredors i moltes ganes de viure un diumenge esportiu carregat de color. Serà una jornada especial organitzada per el Club Marathon Mallorca i Elitechip, amb el patrocini de la Fundació Mallorca Turisme i CaixaBank, que també tindrà la cursa de 10 quilòmetres Port de Palma.
Els carrers de Palma mostraran la seva millor versió per acollir una prova que canvia la seva tradicional sortida, que es farà a l’Avinguda Antoni Maura, i l’arribada que es preveu espectacular a la zona del Parc de la Mar, oferint un recorregut que passarà pel Passeig Marítim, Passeig Sagrera i Autovia de Llevant pels més de 1.800 participants que hi prendran part.
 
L’esdeveniment s’ha presentat aquest divendres a l’edifici CaixaBank, amb la presència de Miquel Pastor, director de la Fundació Mallorca Turisme, el representant de la Federació Balear d’Atletisme, Mateo Domínguez; Toni Pomar, president de la Federació d'Esports Adaptats de les Illes Balears (FESAIB); Rafa Navarro, gerent de l’Institut Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Palma; Joan Ramis, president del club organitzador, el Club Marathon Mallorca, Marc Ponseti, director de relacions de Banca Privada de Caixabank, el seu homòleg de El Corte Inglés, Antoni Sánchez com a director de relacions institucionals i els esportistes que han estat nombrats padrins de la cursa, Mari Carmen Soler i Miguel Fernández Miniño.
 
La Caixabank Mitja Marató Ciutat de Palma s’ha convertit en una cita amb caràcter internacional, ja que hi prenen part esportistes que es desplacen de diversos països, així com corredors nacionals, convertint-se en un reclam fora de la temporada turística i una oportunitat única de córrer dins Palma amb tota la seguretat que dóna tenir els carrers per on passa la cursa tancats al trànsit.
 
Aquesta cursa, i la de 10 quilòmetres, són dos esdeveniments que van de la mà amb l’aposta que es fa des de la Fundació Mallorca Turisme per potenciar la capacitat de l’illa com a escenari de proves esportives, i aposta també per ser una prova inclusiva on cada cop hi prenen part més esportistes i s’obra a més gent.
 
Les inscripcions romandran obertes a la web d’Elitechip fins el dia 3 de desembre.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net