News

La CaixaBank Mitja Marató omple els carrers i el Port de Palma

La cursa internacional tenyirà els carrers del Passeig Marítim amb més de 1.200 participants entre les distàncies de 21KM i 10KM

16/03/2022

Aquest diumenge la ciutat de Palma es convertirà, de nou, en un gran recorregut esportiu per a la celebració de la CaixaBank Mitja Marató Ciutat de Palma i dels 10KM Port de Palma. Es tracta d’una competició amb caràcter internacional, que compta amb més de 1.200 persones inscrites i te el patrocini de Fundació Mallorca Turisme, CaixaBank, El Corte Inglés, l’Ajuntament de Palma i Port de Palma, a més de la col·laboració de Stellantis&You Palma, DO Queso Mahón-Menorca, Baleària, Estrella Damm i Bosch & Lozano.

 

La proposta de l’organitzador, Club Marathon Mallorca, passa per un recorregut emblemàtic que permetrà a tots els participants gaudir d’una imatge més esportiva de la ciutat, amb sortida a l’Avinguda Antoni Maura, davant la catedral, i una arribada espectacular al Parc de la Mar, amb l’impressionant catedral de fons.

 

L’esdeveniment s’ha presentat aquest dimecres a la seu de CaixaBank, amb la presència de Joan Ramis, president del Club Marathon Mallorca, Pedro Llinàs, gerent d’Stellantis&You Palma, Lucia Escribano, directora insular de Promoció Turística del Consell Insular de Mallorca, Francisco Ducrós, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palma, David Baena, director de Banca Retail de CaixaBank, Toni Sánchez, director de Relacions Públiques de El Corte Inglés, i Mateo Domínguez, representant de la Federació d’Atletisme de les Illes Balears.

 

Francisco Ducrós: “Es tracta d’una prova emblemàtica, 29 edicions de la Mitja i 10 edicions del 10KM, i és gràcies a la feina de totes les entitats implicades. El recorregut és molt atractiu i permet conèixer algunes de les zones més emblemàtiques de la ciutat amb l’acabada al Parc de la Mar,  i ens posiciona encara més com a destí turístic i esportiu”.

 

Lucia Escribano: “La Fundació Mallorca Turisme està encantada de patrocinar esdeveniments com aquests ja que els promociona l’illa com a destí per tot l’any i més amb l’esforç conjunt privat i públic”.

 

David Baena: “Llevamos más de 25 años patrocinando eventos deportivos, nos enorgullece compartir valores con ellos, y queremos fomentar el progreso cultural, social y económico, en línea con nuestros valores fundacionales de compromiso con la sociedad. Estos valores han propiciado que más de 11.000 trabajadores de CaixaBank hayan participado en pruebas que patrocinamos”.

Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net