News

La Lluna Plena d’Agost torna a Sant Climent amb un concert de Pèl de Gall

La cursa nocturna, que tindrà lloc el divendres 12 d’agost, comptarà amb una distancia d’uns 8,5 quilòmetres que passaran pels poblats talaiòtics de Talatí de Dalt i de Torelló

16/06/2022

L’estiu menorquí viurà, el proper divendres 12 d’agost, un vespre molt especial on s’ajuntarà esport, patrimoni cultural, música en directe i molt bon ambient de la mà de la segona edició de la Lluna Plena d’Agost que es trasllada a Sant Climent. De la mà d’Elitechip i de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Climent, el vespre tindrà un recorregut obert a tothom i inclusiu, pensat per gaudir-lo amb el frontal i caminant o corrents, a partir de les 21 hores.

 

La proposta es trasllada a Sant Climent i aprofitarà gran part del recorregut del 2021 per passar pels poblats talaiòtics de Talatí de Dalt i de Torelló, així com per la basílica de Torelló començant i acabant al mateix punt de Sant Climent, amb una iniciativa que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Maó, del Consell Insular i de l’Associació de Veïns i Vïnes de Sant Climent.

 

La gran novetat enguany serà que a la zona de meta hi haurà un concert del grup de rock menorquí Pèl de Gall que animarà un final de festa que es complementarà amb torrada i beguda a preu popular i que servirà per unificar la possibilitat de fer esport amb la de conèixer i apropar encara més part del patrimoni cultural de l’illa.

 

Després de l’èxit de 2021 on prop de 1000 persones hi van prendre part a la primera edició, la cursa dona un pas més endavant per convertir-se en un esdeveniment que, a més, estimuli les visites al municipi de Sant Climent, intentant diversificar encara més l’oferta turística pròpia de l’estiu i que sigui un reclam per visitar l’illa. Les inscripcions s’obriran en els propers dies a la web d’Elitechip.

Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net