Noticias

La Trail dels Fars Nocturna, de rècord

La quarta prova de la lliga Illa dels Trails es disputa aquest dissabte amb més de 425 participants entre les dues distàncies amb arribada a la Base Militar de San Isidro

14/09/2022

La segona edició de la Lliga Illa dels Trails arriba a la seva quarta estació, la Trail dels Fars Nocturna, amb un ‘sold out’ en inscripcions i amb més de 425 esportistes inscrits entre les dues distàncies. L'esdeveniment, que compta amb el patrocini de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, la col·laboració del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern d'Espanya, finançat per la Unió Europea – Next Generation EU, i la Agència d’Estratègia Turística dels Illes Balears, tindrà les sortides des del far de Favàritx i des de Es Grau, amb l'arribada a la base militar de San Isidro, que acollirà la fi de festa, com en 2021.


La prova s'ha presentat aquest dimecres en les instal·lacions del gimnàs Biosport Marítim, en el port de Maó, amb la presència del vicepresident del Consell Insular, Josep Pastrana, el conseller d'Esports, Miquel Àngel Maria, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Maó, Carlos Montes, el capità cap de la base, David Celdrán i el gerent i propietari de l'empresa Bosch & Lozano, Josep Bosch, com un dels patrocinadors de l'esdeveniment, a més de Toni Capó, director general de Biosport Menorca i coorganitzador.


Els dorsals per a la carrera s'han començat a repartir aquest mateix dimecres en els diferents centres esportius municipals i privats que gestiona l'empresa Biosport Menorca, coorganitzadora de Illa dels Trails, juntament amb Elitechip. Per a minimitzar l'impacte, l'organització ha establert autobusos que sortiran a les 19 i a les 20 hores des de San Isidro fins a les sortides de 23 i 13KM, respectivament, que es faran a les 20 i a les 21 hores. A més, en els punts d'avituallament hi haurà un sistema de recollida selectiva de residus, així com l'obligatorietat que tots els participants marquin amb el número del seu dorsal els gels i barretes que vagin a portar.


La bona predisposició de l'Exèrcit d'Espanya, a través del personal destacat en la base de San Isidro, ha propiciat que una vegada més la instal·lació aculli el final d'un esdeveniment que serveix també perquè els menorquins puguin conèixer part del seu patrimoni, a més de passar per un tram del camí privat que arriba fins a Maó sense passar per l'asfalt de la carretera de Sa Mesquida. A més, la carrera en ser nocturna oferirà un espectacle a priori amb les estrelles com a principal reclam, recordant que Menorca és un destí ‘start light’ el que li col·loca com especialment atractiu per a això.


Després de la disputa de la Trail dels Fars, la Trail del Nord i la Trail dels Barrancs, arriba la quarta prova de la lliga Illa dels Trails, a la qual només quedarà la October Trail del pròxim 17 d'octubre, que ja ha esgotat les seves places. Així mateix, el dilluns 19 de setembre s'obriran les inscripcions per a la Trail dels Fars que es disputarà el 5 de febrer del pròxim any. L'obertura es farà amb 48 hores de preus reduïts amb les inscripcions en la web de www.elitechip.net.

 

 

 

Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net