II CxM Valldemossa a Dalt de Tot 2019

Competition Data

 • Date: 10/03/2019
 • Cursa per Muntanya
 • Copa Balear de Curses per Muntanya 2019  
 • Mallorca
 • City: Valldemossa
 • Time: 09:30
 • Registered:
 • Start Reg.: 26/02/2019 20:00
 • Limit: 09/03/2019 20:00
 • Fee:
  Price structure
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

More competitions

Other competitions that may be of interest:
06/07/2024 | Mallorca

II CxM Valldemossa a Dalt de Tot 2019

Competition Data

 

II CxM VALLDEMOSSA A DALT DE TOT

NORMATIVA DE LA CURSA PER MUNTANYA II VALLDEMOSSA A DALT DE TOT

L'Ajuntament de Valldemossa amb la col·laboració del Club de Muntanya Mallorca a Dalt de Tot i de la FBME, organitza la cursa per muntanya II Valldemossa a Dalt de Tot, el diumenge 10 de març de 2019.

Enguany serà Campionat de Copa Balear per cadet i junior!!

El recorregut aproximat és de 17'1 km i +992 m de desnivell positiu acumulat, pujant fins els cim d'Es Teix amb els seus 1064m.

Aquesta segona edició forma part de la Copa Balear de Curses per Muntanya de la FBME a la categoria de mitja distància.

INSCRIPCIONS

 • 20€ pels federats (mínim CxM autonòmica, modalitat B, Autonòmica 2 o superior) de la FBME, o equivalent nacional. Al formar part de la Copa Balear, només podran participar corredors federats.
 • Els cadets i juniors federats tenen un 50% de descompte en la inscripció.

La cursa serà cronometrada per ELITECHIP i serà indispensable portar un xip de cronometratge. Qui no en tingui n'haurà de llogar un, a retornar al final de la prova, per un import de 3€.

Obertura d'inscripcions, el dilluns 25 de febrer a les 20:00 pels finalistes de la Copa Balear 2018, per la resta el dimarts 26 de febrer a les 20:00h.

Els federats hauran de mostrar la targeta federativa i el DNI a l'organització per poder retirar el dorsal.

S'oferiran 300 places.

No hi haurà cap llista d'espera. En qualsevol cas, el mateix dia de la cursa, quan acabi el procés de retirada de dorsals, i sense cap compromís per part dels organitzadors, si hi ha places lliures s'oferiran als corredors que s'hagin presentat a la taula dels dorsals, just abans del briefing.

Si per qualsevol circumstància el corredor inscrit no pot participar a la cursa, ha d'enviar un correu informant de la incidència a la Federació Balear de Muntanya i Escalada, amb còpia a Elitechip i al club organitzador. Només se retornarà el 70% de la inscripció. Per retornar els doblers serà necessari el corresponent certificat mèdic o equivalent. Si no és així, no se retornarà.

DESENVOLUPAMENT

 • Recollida de dorsals i validació de xips el mateix dia de la cursa a partir de les 8:00 h i fins a les 9:15 h al Poliesportiu de Valldemosa (Carrer Josep Coll Bardolet, 16).
 • A partir de les 9:15 h es realitzarà un briefing previ a la sortida, que es donarà a les 9:30 h.
 • La prova es desenvoluparà sota l'observació dels arbitres i personal de l'organització de la cursa que farà complir el reglament en vigor per l'any 2019.
 • Entrega de premis a les 13:00 h.

Aquesta prova es regeix pel reglament de la COPA BALEAR DE CURSES PER MUNTANYA. La inscripció en aquesta prova comporta l'acceptació del present  reglament  i  la  normativa  (consultar  www.fbmweb.com).

En qualsevol cas se vol recordar:

El participant ha de dur el dorsal a la part davantera i ben visible durant tota la cursa i seguir l'itinerari marcat sense sortir-se'n del mateix (no es permeten les dreceres). Si el personal de la cursa detecta corredors fent dreceres, o sortint del camí marcat serà comunicat als jutges de cursa. Així com qualsevol participant que deixi brutor o envasos al seu pas, excepte als avituallaments marcats.

Com marca el reglament NO HI HAURÀ TASSONS ALS AVITUALLAMENTS, CADA PARTICIPANT HA DE PORTAR EL SEU RECIPIENT. TAMPOC SE POT BEURE DIRECTAMENT DELS RECIPIENTS A MORRO. Tampoc està permès

l'avituallament líquid o sòlid als corredors fora dels avituallaments per persones alienes a l'organització.

El recorregut de la cursa estarà degudament marcat atenent a les indicacions del reglament de la Copa Balear, però a causa de l'especial orografia i característiques dels boscos pels que transita la cursa hi haurà

voluntaris als punts més delicats del recorregut, però si per qualsevol circumstància el voluntari s'ha de moure de lloc, s'han de seguir sempre les cintes que marquen el camí. Si no se detecten cintes s'ha de tornar endarrere fins la darrera cinta detectada.

Hi haurà 4 punts d'avituallament als km 6 (líquid), al km 11 (líquid i fruita), al km 14 (líquid) i a meta (líquid i sòlid).

Al km 11 i haurà un temps de tall de 2 hores des de la sortida, tots els corredors que arribin a aquest punt amb un temps superior al mencionat seran desqualificats, i si segueixen el recorregut serà baix la seva responsabilitat, sense el suport del personal i voluntaris de la cursa.

El temps màxim per completar tot el recorregut serà de 3 h. A partir d'aquest moment es tancarà la classificació i se procedirà a l'entrega dels trofeus, quedant fora de cursa els corredors que encara no hagin finalitzat.

Tots els corredors que se retirin ho han de comunicar al CAPS D'AVITUALLAMENTS de la cursa, i al control d'arribada.

Aquesta prova és una cursa per muntanya i com a tal apta, només per esportistes amb la preparació, aptituds i entrenament adient.

L'organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, encara que intentarà evitar-los.

L'organització es reserva el dret de modificar el recorregut o suspendre la cursa si les condicions meteorològiques així ho aconsellen.

Els participants seguiran les instruccions que els siguin donades per l'organització, estant obligats a retirar-se si qualque responsable de la prova així els ho indica.

RECORREGUT DE LA CURSA

Ja que la cursa transita per finques i camins privats que només han donat permís de pas el dia de la cursa no està previst facilitar el recorregut de la cursa pel seu entrenament.

Tampoc se deixarà passar el dia de la cursa a corredors sense dorsal pels trams que passen per finques privades que només han donat permís de pas als corredors i voluntaris de la cursa.

CATEGORIES

A més dels premis absoluts masculí i femení, hi haurà les següents categories i subcategories, no acumulables.

 • Cadet dones i homes: per a participants entre els 15 i 17 anys.
 • Junior dones i homes: per a participants entre els 18 i 20 anys.
 • Subcategoria promesa dones i homes: per a participants entre 21 i 23 anys.
 • Absoluta dones i homes: per a participants entre 24 i 39 any
 • Subcategoria Veterà A dones i homes : per a participants entre 40 i 50 anys
 • Subcategoria Veterà B dones i homes: per a participants entre 51 i 54 anys
 • Subcategoria Màster 55 dones i homes: per a participants entre 55 i 59 anys
 • Subcategoria Màster 60 dones i homes: per a participants de més de 60 anys

Només podran participar els corredors que hagin de complir els 15 anys durant el 2019. Tots els menors d'edat ho faran entregant una autorització paterna signada a l'organització de la prova.

L'ENTREGA DE PREMIS SERÀ A LES 13:00 H.

Premis pels tres primers classificats de la general i pels guanyadors de les diferents subcategories, que no seran acumulables.

Tots els participants tindran un recordatori de la cursa.

SERVEIS PELS CORREDORS

La organització posa a disposició dels corredors:

 • Regal commemoratiu.
 • Avituallaments de beguda i fruita durant la cursa i a l'arribada
 • Beguda Isotònica
 • Servei de guardaroba
 • Assistència mèdica.
 • Servei de dutxa al poliesportiu. Valldemossa a 5 de febrer de 2019

La direcció de cursa

 

 

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net